Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/opt/a2-optimized/wordpress/Optimizations.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/php72/:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.8.9/bin-Q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt) in /data/1/a/1a52a180-cc3a-450f-9c23-aee3ad957b5b/trendoptika-lenti.hu/web/wp-content/plugins/a2-optimized-wp/A2_Optimized_OptionsManager.php on line 19
Karcos lencséje mennyibe kerül? - Trend Optika
 In Blog

Igen nagy teher az iskolakezdés, főleg ha szemüveges a gyerek. A szülők egyik legnagyobb félelme, hogy valami történni fog a szemüveggel a tanév folyamán. Igen, nagy az esélye, hogy megkarcolódik, eltörik a keret, ha a gyerek előtte nem viselt szemüveget. Ilyenkor új lencse szükséges….de milyen áron?

 

 

Iskolakezdési akciónk keretében jelentős kedvezményeket biztosítunk, egészen konkrétan 40% kedvezményt olyan lencsékre, amely kifejezetten gyermekek és fiatalok részére ajánlott. A gyerekek szemüvege van kitéve talán a legnagyobb veszélynek, hiszen most tanulja a szemüveges létet, előtte nem hordott semmit, zavarhatja a keret. Ezt neki meg kell tanulni használni, mi abban tudunk segíteni, hogy a lehető legjobb terméket kapja.

Mi történhet a szemüveggel? Megkarcolódik, leteszi tornaórán, és ráesik egy labda, vagy egy másik gyerek, lerúgják a fejéről labdával a szemüveget, elesik az udvaron, és a szemüveg végigszántja az udvart, megkarcolódik…és még sorolhatnánk a praxisunkban előfordult eseteket!

Válaszolunk az eredeti kérdésre, milyen áron kell cserélni a lencséket?

Nem elírás, 75% kedvezménnyel cseréljük a lencsét, ha olyan probléma merül fel, amely nem gyári hiba. A vásárlástól számított 1. évben, ekkora kedvezménnyel cseréljük, akár karcos, akár eltört. A második évben pedig 50% kedvezménnyel.

A legjobb az egészben, hogy ennek a “biztosításnak” nincs felára, azaz a lencse (-40% kedvezményes) ára ezt tartalmazza!

Az ajánlatban szereplő lencsék: Essilor Junior, és Essilor Eyezen, az ajánlat 2017.10.31-ig érvényes, és kizárólag az iskolakezdési akcióval vonható össze!

 

Recent Posts
Lépj velünk kapcsolatba

Küldj nekünk e-mailt és mihamarabb válaszolunk kérdésedre!